Chigee CG2 Motosiklet Akıllı Telefon Tutucu İncelemesi

Akıllı telefonunuzu bir navigasyon cihazı olarak kullanmak. Bunu yıllardır çeşitli destek markalarıyla yapıyoruz, ancak bu Chigee bunu daha az invaziv bir şekilde yapmayı vaat ediyor. Nasıl gittiğini öğrenelim.

Recensione Chigee CG2, Supporto Smartphone per Moto

Carplay çılgınlığından önce akıllı telefon, Tom Tom veya Garmin gibi özel bir cihaz satın almak zorunda kalmadan ücretsiz navigasyon uygulamalarını kullanmak isteyenler için tek seçenekti. Bugün bile çoğu motosikletçi bu "ekonomik" çözümü tercih etmekte, belki de telefonlarını gidon üzerindeki bir USB soketine bağlı bir kabloyla şarj etmektedir. Geçmişte masum sahiplerin birçok akıllı telefonunun optiklerini tahrip eden titreşim konusuna özellikle dikkat edilmelidir.

Chigee İncelediğimiz çeşitli ürünlerle takdir ettiğimiz kaliteli bir Çin markası olan CG2 adı verilen stand iki seçenekte: entegre şarjlı veya şarjsız.

Recensione Chigee CG2, Supporto Smartphone per Moto

Resmi Chigee web sitesinden ekran görüntüsü.

Kutudan çıkarma ve paket içeriği

Mükemmel ambalaj Chigee stil her ikisi de grafiksel olarak ve içinde malzemeler . Örneğimizin ambalajı, kablosuz bağlantı ile donatılmıştır. şarj etmek içerir:

• bir telefon tutucu
  • motosiklet aküsüne doğrudan bağlantı için bir kablo
  • tamamen metal bir gidon yuvası
  • çeşitli gidon çaplarına uyarlamak için kauçuk ara parçalar
  • kurulum araçlari
  • bir kağıt el kitabı

Kutudan çıkarma videosu.

Teknik özellikler

Teknik özelliklere geçecek olursak, şirket şu açıklamayı yapıyor:

• CNC işleme
  • ısı koruma sistemi
  • alçak geri̇li̇m korumasi
  • düşük pil tüketimi
  • IP67 su geçirmez
  • kablosuz şarj
  • USB C bağlantı noktası
  • 1.5K karbon fiber kaplama
  • 25W hızlı şarj desteklenir
  • Hızlı döndürme ve bırakma
  • titreşim önleyici kauçuk pedler

Uyumlu akıllı telefon modelleri şu boyut aralığında olmalıdır 72 ila 86 mm .

Recensione Chigee CG2, Supporto Smartphone per Moto

İnşaat açısından bakıldığında, Chigee cihazları her zaman zirvede kalır.

Yol testi

Giriş. Bu desteği her ikisiyle de test ettim iPhone 12 mini ve 15. Bu çok yönlülük Bu desteğin en önemli özelliği, bir cep telefonu kullanmaya gerek kalmadan herhangi bir cep telefonunu barındırabilmesidir. tescilli kapak belirli eklentiler için ve ayrıca cihazı bir kabloyla takmak zorunda kalmadan şarj etme olanağına sahip olmak. Bu ek/bırakma sistem çok basittir ve yan kapakları genişletmek için alt kapaktan yararlanmaya dayanır. Tüm inşaat yapılır metal Bu da ona yalnızca birinci sınıf bir görünüm değil, aynı zamanda zaman içinde dayanıklılık ve direnç gösterebilecek bir sağlamlık kazandırıyor. Chigee aşan hızlarda bile 200 km/s .

Hatta geri standın, ki bu bize Titreşim önleyici yapı , ortaya çıkarır i̇nşaat kali̇tesi̇ . Alt kısımda bir USB C bağlantı noktası , su ve toz ile kapak Bu da bize kablosuz modu desteklemeyen telefonları şarj etme imkanı veriyor.

Gidon braketi, farklı kalınlıklar için adaptör lastiklerle donatılmıştır. TPMS G3 sistemi, ayrıca bir prim yapıdadır ve gidon üzerinde çok az yer kaplar. Bir durum LED arka yüzünde, cihazın etkinlik durumunu gösterir.

Tam video incelemesi.

Chigee sıfır talep ediyor BEKLEME tüketim Bu nedenle bir aksesuar prizine takmaya gerek yoktur, ancak bunu yapmamızı engelleyen hiçbir şey yoktur. Ayrıca, eğer CG2 Düşük pil voltajı tespit ederse, şarjı korumak ve bizi mahsur bırakmamak için bağlı telefonu şarj etmeyi durduracaktır.

Günlük kullanımda, ekteki video incelemesinde de görebileceğiniz gibi, çok kullanışlı bulduk çok yönlülük gibi diğer desteklerde olduğu gibi belirli bir kapak satın almak zorunda kalmadan herhangi bir kapağı kullanabilmenin rahatlığı için Dörtlü Kilit veya SP Bağlantısı . Daha sonra telefon modelini değiştirmek zorunda kalsaydık, kendimizi yeni bir masrafla karşı karşıya bulmayacaktık.

Döndürme için herhangi bir kısıtlama yoktur, küresel bir kafaya monte edildiğinden dikey için yatay moduna birkaç saniye içinde geçebilirsiniz. Kamera için korku optik ? Bahsettiğimiz iki akıllı telefon üzerinde yaptığımız testlere göre sorun yok. Dahası, sadece ellerimizle hareket ettirdiğimizde bile, bu sistemin özellikle titreşimleri azaltmaya yönelik yapıda her ayrıntıya nasıl özen gösterildiğini anlıyoruz.

Fiyat ve son değerlendirmeler

Kusurlar ? Diğer saldırılarla karşılaştırıldığında daha fazla yer kaplıyor, ancak göze batan bir şey yok ve her durumda diğer evrensel saldırılardan daha az. Bu fiyat sürüme bağlı olarak değişir, aşağıdakiler arasında değişir 89 Euro ücretlendirmesiz temel sürüm için 115 dahil olan için. İkincisini tavsiye ediyoruz çünkü beklenen uzun ömürlülük Benzer bir cihaz için biraz daha fazla harcamak, ancak aynı zamanda cep telefonumuzu tek bir hareketle ve gevşek kablolar olmadan şarj edebilmenin rahatlığına sahip olmak daha iyidir. Övgüler Chigee yapıcı özen ve dikkat için teşekkür ederiz. paketleme ve ürünlerin kendi malzemeleri ve tasarımlarında.

KAYNAK: Recensione Chigee CG2, Moto için Akıllı Telefon Desteği

yorum Yap

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Öne çıkan koleksiyon

Expected Release: 2025